Project

13.000 m2 kantoorruimte Wenckebachweg 123 – Amsterdam


Opdrachtgever

Uitgevoerd door

TotalKlima en TotalElektra hebben samen gewerkt op dit project. Het gebouw is getransformeerd van een gesloten gebouw naar een gebouw met veel activiteit. Dit hoogwaardige kantorengebouw van 13.000 m2 is gelegen aan de zuidoostzijde van Amsterdam op het Amstel Business Park. Er heeft een grootscheepse transformatie plaats gevonden van de algemene ruimtes en het bijbehorende restaurant. Naast dat het restaurant volledig geüpgraded is zijn er nog een full service receptie, diverse vergaderfaciliteiten en een full concept gym gecreëerd in de bestaande ruimtes.

TotalKlima heeft de technische werkzaamheden op dit project voor zijn rekening genomen. Verhuurde etages zijn aangepast naar de wensen van de huurder. Er zijn twee uitbouwen en een nieuwe entree gerealiseerd. Totaal Techniek groep verzorgt hiervoor de elektrotechnische en werktuigkundige installaties. Tot deze werkzaamheden behoren onder andere het installeren van een VRF-systeem en een luchtgordijn voor de uitbouwen. Klimaatinstallaties zijn geplaatst in de nieuwe vergaderzalen. Er zijn WTW-units geplaatst boven het plafond.

De elektrotechnische werkzaamheden voor de uitbouwen zijn uitgevoerd door TotalElektra. Dit houdt onder andere in het plaatsen van voedingen, brand- en ontruimingsinstallatie, verlichting en ook noodverlichting aanbrengen, toegangscontrole en data-installatie. Het bedieningspaneel van de entree is verplaatst naar de nieuwe entree en up-to-date gemaakt. In de nieuwe entree is ook klimaatinstallatie gerealiseerd. TotalElektra heeft de brand- en ontruimingsinstallatie vervangen.