Start je loopbaan bij Totaal Techniek Groep

Durf jij je verantwoordelijkheid te nemen? Wil je leren en doorgroeien in een bedrijf waarin je veel zelfstandigheid krijgt? Een bedrijf waarin initiatief nemen wordt gewaardeerd? Totaal Techniek Groep is zo’n bedrijf. Ongeacht leeftijd en ervaring zijn wij op zoek naar jou.

Stage- en startersfuncties

Wij bieden interessante stage- en startersfuncties. Hierbij ligt de focus op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Volg jij een opleiding die aansluit op één van onze vakgebieden klimaattechniek, elektrotechniek, werktuigkunde of energietechniek. Bij ons kun jij je verder ontwikkelen door interne of externe opleidingen. In samenspraak met jou kijken we wat het beste bij jouw wensen en behoeftes aansluit en maken we een plan van aanpak.

Mochten we je nieuwsgierigheid hebben gewekt tijdens je MBO-, HBO- of universitaire opleiding, informeer dan voor een stageplek via recruitment@totaaltechniekgroep.nl

Of wil je werken en leren combineren?

Stel je eigen loopbaanplan op

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij investeren graag in jou en in jouw loopbaan. Daarom kan je bij ons je eigen loopbaanplan opstellen.

We kijken naar je kennis en vaardigheden en met deze basis maken we graag in samenspraak een plan van aanpak waarin onder meer jouw behoeftes worden vertaald naar een interne- of externe opleiding. Wij zijn een MKB-bedrijf met zo’n 150 medewerkers en dat zie je ook terug in je werkzaamheden. Je werkt bij ons aan een project van A tot Z.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op via recruitment@totaaltechniekgroep.nl

 

Carrièreswitch of volgende stap?

Ook als je toe bent aan een carrièreswitch of een volgende stap in je carrière zijn we op zoek naar jou. Dit brengt een andere behoefte met zich mee. Daarom zijn onze loopbaanplannen op jouw opleiding(en), wensen en behoeften afgestemd en hanteren we dus maatwerk.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op via recruitment@totaaltechniekgroep.nl

 

 

Met TTG Academy investeren wij continu in onze medewerkers