Optimaal klimaatbeheer in vastgoed

TotalKlima zorgt voor een optimale luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in kantoorpanden en winkels. Door middel van voldoende frisse lucht en genoeg daglicht creëert u de beste omstandigheden voor uw werknemers en blijven zij de hele dag door productief.

Wij richten ons op klimaatbeheer in commercieel vastgoed en het technisch beheer van deze systemen in kantoorpanden en winkels. Met TotalKlima heeft u de totale controle binnen handbereik.

Dankzij onze vakmensen zijn wij succesvol

TotalKlima levert u een voordelig en betrouwbaar klimaatsysteem op maat en met een lange levensduur. Bovendien helpen wij u efficiënter om te gaan met energie. Wij verhelpen storingen en bieden u persoonlijke service op contractbasis.

Onze vakmensen communiceren helder en open met alle projectpartijen en dankzij onze vakmensen zijn wij succesvol in wat we doen. Zo leggen wij de basis voor een vertrouwde, langdurige relatie met u. We handelen snel, communiceren direct en open met u en bieden u duidelijke en effectieve oplossingen.

 

TotalKlima vestigingen

 • Vestiging Amsterdam

  TotalKlima B.V.

  Pietersbergweg 279

  1105 BM Amsterdam

 • Vestiging Veenendaal

  TotalKlima B.V.

  Wiltonstraat 22

  3905 KW Veenendaal

 • Vestiging Gouda

  TotalKlima B.V.

  Tielweg 26

  2803 PK Gouda

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over TotalKlima? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
  H. (Hans) Heerschop

  Contactgegevens

  T + 31(0)20 567 24 00

  E info@totalklima.nl

  E storingen@totalklima.nl

  Algemene gegevens

  ING bank: NL57INGB0669588733

  BIC: INGBNL2A

  BTW nr.: NL8146.12.234.B.01

  K.v.K. nr.: 17177526