Project

Vivaldiplantsoen 200 Utrecht


Opdrachtgever

Uitgevoerd door

Bouwteam met Plan Bee, NIVAB en Stone projectmanagement

Bij dit project (3240 m2 BVO) is er in bouwteam gewerkt met onder meer onze opdrachtgever Plan Bee, NIVAB en Stone projectmanagement. Het casco en inbouwpakket is onder handen genomen voor de nieuwe huurder Zorg van de Zaak.

TotalKlima heeft de werktuigbouwkundige werkzaamheden in dit project verzorgd. Er zijn nieuwe koelinstallaties geplaatst door middel van inductie units en fancoilunits. Er is een aanvullende koelmachine geplaatst. Alle ruimtes zijn voorzien van thermostaten. De luchtbehandelingskast is voorzien van energiezuinige EC-ventilatormotoren. De gehele luchtzijdige installatie is gereinigd en opnieuw ingeregeld. De GKW- en CV-installaties zijn voorzien van toerengeregelde pompen. Gezien de omstandigheden hebben de hijswerkzaamheden in de avond plaats gevonden.

Alle disciplines aanwezig binnen Totaal Techniek Groep

Binnen de Totaal Techniek Groep zijn alle disciplines aanwezig voor het renoveren en onderhouden van uw pand. Ons bedrijf TotalElektra was ook onderdeel van dit project. TotalElektra heeft de stroomvoorzieningen, data-installatie, beveiligingsinstallatie, brandmeldinstallatie/ ontruimingalarminstallatie en verlichtingsinstallatie vervangen.