Project

Renovatie 6e en 7e verdieping


Opdrachtgever

Uitgevoerd door

In opdracht van TP Vision Europe B.V. renoveren wij de 6e en 7e etage. De huurder wil een geheel nieuwe indeling realiseren conform de laatste richtlijnen. Daarom renoveren wij op deze verdiepingen alle elektrotechnische en werktuigkundige installaties.

Elektrotechnisch

Wij demonteren alle elektra en thermostaten uit de wanden ten behoeve van het slopen van de wanden. Doordat er een geheel nieuwe indeling onstaat op deze verdiepingen wordt de verlichting aangepast. Zo worden onder meer de spots vervangen in de gangzone en wordt de TL-verlichting aangepast van 830 naar 840. Er worden CAT6 data-installaties aangebracht. Vloerpotten worden gemonteerd. De brandmeldinstallatie- en de ontruimingsinstallaties worden aan de nieuwe indeling aangepast. In de vergaderruimtes komen nieuwe schermen waarvoor wij de voedingen aanleggen. Wij leggen nieuwe data bekabeling aan voor alle nieuwe displays en printers.

Werktuigkundig

We realiseren de regeltechnische en luchtzijdige aanpassingen, zodat deze voldoen aan de nieuwe indeling. De toiletgroepen worden geheel vernieuwd. Hier zorgen wij voor een goed klimaat door middel van onder meer luchtventilatie. En we nemen hiervoor tevens het elektrotechnische gedeelte voor onze rekening.  Er wordt een klimaatplafond aangebracht, om zo energiezuinig te koelen en te verwarmen.

Om de nieuwe installaties met elkaar te laten communiceren wordt ook de regeltechniek aangepast. De installaties worden zo ingeregeld dat ze op een efficiënte manier met elkaar samenwerken  teneinde een energiezuinige omgeving te creëren.