Project

Paalbergweg 1-3 – Amsterdam


Uitgevoerd door

Wij werken aan de complete renovatie van 7500 m2 kantoorgebouw op de Paalbergweg 1-3 te Amsterdam. Het kantoorgebouw wordt uitgebreid met een prachtige nieuwe entree.

Alle technische installaties vernieuwd

Wij gaan in opdracht van DutchRE Investment Management in bouwteam alle technische installaties vernieuwen. Het gebouw zal hierdoor voldoen aan de eisen van energielabel A+ en klimaatklasse A. Met deze renovatie en de uitbreiding van de entree wordt het kantoorgebouw klaar gemaakt om te verhuren.

Onder andere met het aanbrengen van de metalen actieve klimaatplafonds (4-pijps) zal koeling en verwarming van de kantoren gerealiseerd worden. De ventilatie installatie van het gebouw wordt geheel uitgevoerd zonder recirculatie. Toevoer en ook de afvoerlucht vindt per stramien plaats. De regeltechnische installatie zal worden vervangen voor een modern web-based regelsysteem, tevens zullen de naregelingen via een buskabel aangesloten worden op het hoofdregelsysteem.

Het gehele kantoor wordt voorzien van nieuwe LED verlichting met bijbehorende aanwezigheidsschakeling.

COVID-19

In het kader van COVID-19 zullen alle hoofdingangen voorzien worden van automatische deuren met detectie, tevens worden boven de toiletten rode lampen geplaatst die gaan branden indien een toiletruimte in gebruik is en wordt er gebruik gemaakt van schopschakelaars.

Door het plaatsen van een nieuwe trafo en HKL zal het gebouw voldoende vermogen krijgen om een gewenste uitbreiding in de laadpalen aan te kunnen.