Project

Handelsplein 181 - Rotterdam


Opdrachtgever

Uitgevoerd door

Technisch beheer, onderhoud en service

Met onze opdrachtgever hebben wij een onderhoudscontract afgesloten voor Handelsplein 181 te Rotterdam. Wij voeren hier het technisch beheer, onderhoud en service uit. Het Entrepotgebouw met vier verdiepingen telt 31.000 m2.

Het Entrepotgebouw

Het monumentale Entrepotgebouw – voorheen ‘De Vijf Werelddelen’: ooit het modernste pakhuis ter wereld, nu een hippe verzamelplaats voor entrepreneurs, horeca-ondernemers en retailers. Door een succesvolle herontwikkeling is Kop van Zuid-Entrepot omgetoverd tot een sfeervolle woon-, werk- en cultuurwijk die het noorden en zuiden van Rotterdam verbindt. Met een sterke supermarktformule, sportschool, co-working concept, een diversiteit aan horecagelegenheden, een levendige boulevard en een jachthaven voor de deur bruist het altijd in het historische doch moderne Entrepotgebouw. De ligging in de snel ontwikkelende wijk Kop van Zuid-Entrepot in het centrum van Rotterdam is gerust excellent te noemen.

Rijksmonument

Het entrepotgebouw is een rijksmonument en heeft historische waarde. Totaal Techniek Groep heeft jarenlange ervaring met monumentale panden en is hierdoor een zeer geschikte onderhoudspartij op deze locatie.