Project

Kantoorgebouw 40.000 m2


Opdrachtgever

Uitgevoerd door

Technisch beheer, onderhoud en service

In 2021 hebben wij een onderhoudscontract afgesloten met onze opdrachtgever Square Four voor de Millennium Tower aan de Radarweg 29 te Amsterdam. Kantoorgebouw Millennium Tower maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2019 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Wij voeren in dit gebouw het technisch beheer, onderhoud en service uit aan alle gebouwgebonden technische installaties.

Millennium Tower Amsterdam

Deze multi-tenant locatie telt 24 verdiepingen met een gezamenlijk vloeroppervlak van ruim 40.000 m2, waar grote huurders als o.a. Reed Elsevier en het UWV huisvesten. Met een hoogte van bijna 100 meter is het één van de hoogste gebouwen van Amsterdam. Het gebouw beschikt over tal van voorzieningen zoals een full-serviced receptiebalie, bakery café, bedrijfsrestaurant, meeting center en een gym. Millennium Tower beschikt over een energielabel A.

De Millennium Tower Amsterdam is een ‘Landmark’ in Amsterdam, gelegen op het kruispunt van de ringweg A10 en de nieuwe Westrandweg A5 in het gebied Sloterdijk. Doordat Millennium Tower op het knooppunt van deze verbindingen ligt is het een geweldige zicht­locatie. Binnen het gebied Sloterdijk Amsterdam zijn diverse ontwikkelingen en initiatieven in gang gezet die de dynamiek en de aantrekkelijkheid van dit gebied enorm hebben versterkt. Op loop­afstand bevindt zich Station Sloterdijk.