Project

Haarlemmerweg 331-333 – Amsterdam 7144 m2 kantoorruimte en 1261 m2 businessclub


Opdrachtgever

In een kantoorgebouw aan de Haarlemmerweg 331-333 heeft de Totaal Techniek Groep werkzaamheden verricht aan de technische installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied.

Dit is een mooi voorbeeld van de samenwerking binnen de groep, TotalKlima, TotalElektra en Marcon werken samen aan dit project. Doordat deze werkmaatschappijen onder de Totaal Techniek Groep vallen zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden.

De werkzaamheden betreffen het hele inbouwpakket op de begane grond en de 1e t/m 4e verdieping. Het gaat hier om het vervangen van de bestaande sanitaire installaties, brandbestrijdingsinstallaties, verwarmingsinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, koelinstallaties en de regelinstallaties. Dit houdt o.a. in: nieuwe pantrycombinaties, toiletcombinaties, condensafvoeren, radiatoren, radiatorkranen, luchtbehandelingskasten plus alle toebehoren en kanaalleidingsystemen en datanetwerk regeling. Marcon Totaalservice draagt hierbij zorg voor het leveren en monteren van diverse VRV-systemen met in totaal circa 270 binnenunits en de autonome airconditioning systemen voor de MER- en SER-ruimtes. Dit alles dient natuurlijk ook aangestuurd te worden. Dit wordt gedaan door middel van PRIVA-regelinstallatie.