5 februari 2024

Project

In dit complex hebben we al verschillende projecten uitgevoerd. Deze keer is het de Paul van Vlissingenstraat 10E te Amsterdam waar wij elektrotechnische en werktuigkundige werkzaamheden verrichten. De werkzaamheden hebben onder meer als doel het casco maken van de begane grond. Zodanig dat de verdieping klaar is voor de nieuwe huurder. We voeren daar onderstaande werkzaamheden uit.

Elektrotechnisch

We demonteren de elektrotechnische installaties en stellen de installaties veilig die worden hergebruikt. We leveren en monteren de wandcontactdozen voor vergaderruimtes en de kantine. We leveren en monteren de kabelgootinstallaties, noodverlichtingarmaturen, vluchtwegverlichting, verlichting van de kantoren, verlichting van de toiletten en opslagruimtes. We brengen elektra aan in de pantry ten behoeve van de verschillende elektrische apparaten. En we passen de bestaande verdeelkast aan.

Werktuigkundig

We passen de ventilatie aan en we hogen deze op. We brengen koeling aan en daarvoor stellen we het communicatiesysteem tussen de binnendelen en de regeltechniek in bedrijf. We leveren en monteren het VRF-systeem en sluiten deze aan op de verwarmingsinstallatie. We leveren de regelinstallaties en stellen deze in bedrijf.