13 februari 2024

De nieuwe bedrijfswagen bestemd voor onze nieuwe collega is in ontvangst genomen door Snjezana Jelec. Het gebeurt met enige regelmaat dat ons wagenpark wordt uitgebreid, maar nu staan we er een keer bij stil. Want wat voor ons vanzelfsprekend is, is eigenlijk best bijzonder. Ons wagenpark is volledig ons eigendom. Het is in eigen beheer en we zijn daarmee niet afhankelijk van een leasemaatschappij.

We zijn ervan overtuigd dat onze collega met deze Mercedes Benz bedrijfswagen in stijl de weg op zal gaan. Bij TTG streven we altijd naar het leveren van de beste kwaliteit, en deze bedrijfswagen is daar een perfect voorbeeld van.

Onze monteurs verdienen het beste materiaal en de beste uitrusting om hun werk te kunnen uitvoeren. Daarom vervangen we regelmatig onze bedrijfswagens, zodat zij veilig en comfortabel naar hun opdrachten kunnen rijden. Deze nieuwe wagen is speciaal voor een nieuwe collega, om hem in staat te stellen om zijn werk optimaal uit te voeren.

De Mercedes Benz bedrijfswagen is voorzien van ons vertrouwde logo, dat staat voor onze betrouwbaarheid en kwaliteit. We zijn ervan overtuigd dat onze bedrijfswagens onze collega’s in staat stellen om onze klanten uitstekende service te bieden.

We wensen onze collega veel veilige kilometers toe en we zijn ervan overtuigd dat hij met deze Mercedes Benz bedrijfswagen zijn werk op een professionele en comfortabele manier kan uitvoeren.