22 december 2023

Oud & Nieuw….. Voor de Totaal Techniek Groep dit jaar met een dubbele betekenis. Oud als zijnde ervaren, bekend en vertrouwd. Nieuw als zijnde jong, vers en uitdagend. Ik acht 1 januari 2024 dan ook het juiste moment om met TTG van Oud naar Nieuw te gaan, letterlijk én figuurlijk.

Ik informeer u daarom met trots dat ik met ingang van 1 januari 2024 het bedrijfsstokje zal overdragen aan mijn zoon, de heer Dennis Nelemans. Het bedrijf, door mij opgericht in 2005, gaat na bijna 20 jaar over naar de nieuwe generatie. Nieuw maar vertrouwd, Dennis is immers alweer 8 jaar werkzaam bij de Totaal Techniek Groep.

Voor onze relaties verandert alleen het gezicht, niet onze visie, niet onze service of kwaliteit. Dennis zal als Algemeen Directeur het nieuwe aanspreekpunt zijn en is eindverantwoordelijk voor TTG. Ik zal hem uitsluitend desgewenst op de achtergrond adviseren en bijstaan.

In 2025 zullen wij ongetwijfeld stilstaan bij ons 20-jarig bestaan. Maar letterlijk stilstaan hebben we nooit gedaan en gaat Dennis ook zeker niet doen. Vol vertrouwen en in volle vaart gaat TTG het nieuwe jaar in, de toekomst tegemoet met een nieuwe algemeen directeur aan het roer! Ik wens Dennis veel succes met deze mooie stap in zijn carrière. Ik heb er alle vertrouwen in!

Wij zijn onze relaties vanzelfsprekend dankbaar voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. En ik spreek de hoop uit dat TTG, met Dennis aan het roer, hetzelfde vertrouwen blijft krijgen en dezelfde kansen krijgt als ik die ik heb ervaren, zodat hij met TTG verder kan bouwen.

Ik wens u – mede namens Dennis – fijne feestdagen!

Denny Nelemans