Project

Hoogoorddreef 7 - Amsterdam, 76.500 m2 kantoorruimte


Opdrachtgever

Uitgevoerd door

Technisch beheer, onderhoud en service

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat Totaal Techniek Groep vanaf 2021 het technisch beheer, onderhoud en service verzorgt van de werktuigbouwkundige installaties en de brandmeldinstallaties. Atlas Arena Amsterdam dat in totaal 76.500 m2 kantoorruimte heeft en een ondergrondse parkeergarage, huisvest meerdere huurders.

Atlas ArenA Amsterdam

De architectuur van de vijf oorspronkelijke gebouwen – welke zijn vernoemd naar de continenten -, het ‘Courtyard by Marriott’ hotel, de vele functionaliteiten en services en de parkachtige omgeving, geven de 4.500 werknemers die Atlas ArenA Amsterdam normaliter dagelijks bevolken, het gevoel te werken op een campus van internationale allure. Op de Atlas ArenA Amsterdam “campus” komen alle denkbare functies samen dankzij de vele voorzieningen, zoals een trendy horecapaviljoen ,‘crossfit’ sportschool, bedrijfsrestaurant, kinderdagverblijf en de mogelijkheid tot tal van personal convenience services.

Atlas Arena Amsterdam ligt op een uitstekende locatie. Dichtbij vrijwel alle snelwegen rondom Amsterdam en pal naast het moderne NS station Bijlmer ArenA. Op een steenworp afstand van de Atlas Arena zijn onder andere de Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Amsterdam ArenA gevestigd. Ook de hoogwaardige kantoorruimte, de uitstekende bereikbaarheid zowel per auto als openbaar vervoer, de ruime parkeernorm en hoge score in termen van duurzaamheid, maken Atlas ArenA Amsterdam tot een gewilde vestigingslocatie. 

Duurzaamheid 

Voor Atlas ArenA Amsterdam is duurzaamheid een belangrijk thema en dat is waar Totaal Techniek Groep en Atlas ArenA Amsterdam elkaar ontmoeten. Totaal Techniek Groep heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij alles wat we doen is duurzaamheid en comfort de basis. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste, duurzaamste technieken en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving over de maatregelen die in de komende jaren genomen zullen worden, zodat wij uw vastgoed nu klaar kunnen maken voor de toekomst. In de gebouwen van Atlas Arena Amsterdam is voldaan aan de meest moderne eisen door gebruik te maken van de allernieuwste technieken, waarbij steeds is gezocht naar duurzame oplossingen.