Specialist in airconditioning en klimaattechniek

Marcon Totaalservice levert al ruim 35 jaar alle mogelijke oplossingen voor het beheersen van het werkklimaat. Marcon Totaalservice is een specialist als het gaat om (gecompliceerde) klimaatinstallaties voor kantoren, industrie, overheid en hotels, waarbij de focus ligt op directe expansiesystemen (DX), zoals diverse split airconditioning systemen, VRF-systemen en warmtepompen.

De systemen van Marcon Totaalservice worden gekenmerkt door een hoog kwaliteitsniveau, duurzaamheid, efficiëntie, energiezuinigheid en bedieningsgemak.

Van ontwerp en installatie tot en met service & onderhoud

Marcon Totaalservice draagt zorg voor het realiseren van uw nieuwe installatie, van ontwerpfase tot en met volledige installatie. Maar ook voor renovatieprojecten en service & onderhoud kunt u terecht bij Marcon Totaalservice. Dat vergt de inzet van vakmensen met kennis van bestaande installaties, maar uiteraard ook van de nieuwste en modernste technieken.

Marcon Totaalservice vestigingen

 • Vestiging Rotterdam

  Marcon Totaalservice B.V.

  Veilingweg 58

  3034 KB Rotterdam

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over Marcon Totaalservice? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
  E. (Eric) van Reek

  Contactgegevens

  T + 31 (0)10 411 32 05

  E info@marcon-techniek.nl

  E storingen@marcon-techniek.nl

  Algemene gegevens

  ING bank: NL50INGB0000922075
  BIC: INGBNL2A
  BTW nr.: NL8147.13.294.B.01
  K.v.K. nr.: 24379870