Beheer en ouderhoud van uw technische installaties

Eco Energy Service voorziet in het onderhoud van de technische installaties van uw commercieel vastgoed. Wij nemen u op professionele wijze het werk uit handen met betrekking tot het beheren van uw vastgoed. Samen met u streven wij naar en zo gunstig mogelijk energielabel voor uw pand. Wij zoeken dus altijd de beste klimaatoplossing met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Professioneel, persoonlijk en doelgericht facilitymanagement

Onze facility managers nemen u op professionele wijze het werk uit handen met betrekking tot het beheren van uw vastgoed. “Ontzorgen” is voor ons het sleutelwoord. Eco Energy Service voorziet in uw facilitair beheer.

Vanuit de Eco Energy Service-vestiging in Arnhem adviseren we bij renovatieprojecten en voeren die uit. Bij een renovatie worden verouderde kantoorpanden of winkels opgeknapt en/of gedeeltelijk vernieuwd. Wij adviseren en ondersteunen u bij de renovatie van uw pand. We leveren een voordelig en betrouwbaar klimaatsysteem op maat en met een lange levensduur, waarbij het energielabel een belangrijke rol speelt.

Eco Energy Service is succesvol in wat het doet dankzij de vakmensen van het bedrijf en door de heldere en open communicatie met alle projectpartijen. Op die manier legt Eco Energy Service de basis voor een vertrouwde, langdurige relatie. We handelen snel, communiceren direct en open met u en bieden u duidelijke en effectieve oplossingen.

[wpgmza id=”9″]

Eco Energy Service vestigingen

 • Vestiging Amsterdam

  Eco Energy Service B.V.

  Pietersbergweg 279

  1105 BM Amsterdam

 • Vestiging Veenendaal

  Eco Energy Service B.V.

  Wiltonstraat 22

  3905 KW Veenendaal

 • Vestiging Gouda

  Eco Energy Service B.V.

  Tielweg 26

  2803 PK Gouda

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over Eco Energy Service? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
  H. (Herald) Nelemans

  Contactgegevens

  T + 31(0)20 567 24 00

  E info@totalklima.nl

  E storingen@totalklima.nl

  Algemene gegevens

  ING bank: NL09INGB0651292972
  BIC: INGBNL2A
  BTW nr.: NL0048.95.861.B.01
  K.v.K. nr.: 9045261