8 december 2020

Afgelopen vrijdag waren onze zeer gewaardeerde collega’s Marco Huijzer en Snjezana Jelec 12,5 jaar in dienst bij Totaal Techniek Groep. Beide collega’s functioneren vanuit de vestiging Amsterdam.

Marco is begonnen als servicemonteur en heeft zich al snel opgewerkt tot contractbeheerder. Deze functie bekleed Marco inmiddels al diverse jaren en daar zijn wij zeer tevreden over. Marco is verantwoordelijk voor diverse grote contracten. De daaruit voortkomende projecten pakt hij ook moeiteloos op. Onze klanten hebben een goede binding met Marco vanwege zijn betrouwbaarheid en zijn snel en accuraat handelen.

Snjezana is in dienst getreden als servicemanager en is een zeer betrouwbare en gewaardeerde collega. Snjezana is ook voor diverse contracten verantwoordelijk en tevens is ze ook verantwoordelijk voor de automatisering, waaronder Acto voor de gehele service afdeling. Voor vragen en of ondersteuning kan iedereen bij Snjezana terecht. Ze zal je altijd ondersteunen. De klanten worden altijd keurig beantwoord door Snjezana. Ook dat is een kracht van haar.

Wij waarderen Marco en Snjezana om hun inzet en betrokkenheid en wij zijn heel trots om deze collega’s in ons bedrijf te hebben. Wij danken dan ook beide collega’s voor de afgelopen 12,5 jaar. Op naar de volgende 12,5 jaar toppers!