Stationsweg te Groningen

Totaal Techniek Groep heeft de opdracht ontvangen om voor een pand met 35.000 m2 kantoorruimte, gevestigd aan de Stationsweg te Groningen, aanpassingen te realiseren aan de elektrotechnische en werktuigkundige installaties. Dit project wordt gefaseerd uitgevoerd, zodat de opdrachtgever de mogelijkheid heeft intern te verhuizen.

De werkzaamheden vinden plaats op de tweede, derde en vierde verdieping. Deze verdiepingen worden opnieuw ingedeeld. Zo worden er nieuwe ruimtes gecreëerd. Onze werkzaamheden vinden plaats in deze nieuwe ruimtes onder meer in de nieuwe kantoorruimtes, pantry’s, vergaderzalen en diverse ontmoetingsruimtes.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanpassen en aanbrengen van diverse verlichting in de nieuw te creëren ruimtes, aanpassen van de werktuigkundige- en elektrotechnische installaties ten behoeve van de nieuwe ruimtes, aanpassingen aan de afzuiging, aanbrengen van benodigde speakers ten behoeve van de ontruimingsinstallatie, aanpassen van de brandmeldinstallatie en het luchtzijdig inregelen van het verbouwde gedeelte.