Werkzaamheden H.J.E. Wenckebachweg 123 te Amsterdam in volle gang

De werkzaamheden op dit project zijn in volle gang. TotalKlima en TotalElektra werken samen op dit project. Het gebouw zal getransformeerd worden van een gesloten gebouw naar een gebouw met veel activiteit. Dit hoogwaardige kantorengebouw van zo’n 13.000 m2 is gelegen aan de zuidoostzijde van Amsterdam op het Amstel Business Park.

TotalElektra vervangt op dit moment de brand- en ontruimingsinstallatie.

TotalKlima is bezig met de technische werkzaamheden op dit project. Een gedeelte van de gebouwen wordt casco opgeleverd. Reeds verhuurde etages worden aangepast naar de wensen van de huurder. Er worden twee uitbouwen en een nieuwe entree gerealiseerd. Totaal Techniek groep verzorgt hiervoor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Tot deze werkzaamheden behoren onder andere het installeren van een VRF-systeem en een luchtgordijn voor de uitbouwen. Klimaatinstallaties worden geplaatst in de nieuwe vergaderzalen. Er worden WTW-units geplaatst boven het plafond.

De elektrotechnische werkzaamheden voor de uitbouwen worden uitgevoerd door TotalElektra. Dit houdt onder andere in het plaatsen van voedingen, brand- en ontruimingsinstallatie, verlichting en ook noodverlichting aanbrengen, toegangscontrole en data installatie. Het bedieningspaneel van de entree wordt verplaatst naar de nieuwe entree en up-to-date gemaakt. In de nieuwe entree wordt ook klimaatinstallatie gerealiseerd.

In het reeds bestaande gedeelte vinden ook verschillende werkzaamheden plaats op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied. Dit betreft onder andere het aanbrengen van luchtinstallaties, aanbrengen en aansluiten gekoeld waterinstallaties, verlichtingsarmaturen, LED-verlichting aanbrengen in plafonds, voedingen ten behoeve van de werktuigbouwkundige installaties, schakelaars en naregelingen vervangen en plaatsen.

In dit project is klasse B uitgangspunt, maar er wordt gestreefd naar klasse A.

Voor meer informatie over wat Totaal Techniek Groep voor uw vastgoed kan betekenen, klikt u hier.