Over Totaal Techniek Groep

De Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Totaal Techniek Groep bestaat uit de succesvolle bedrijven TotalKlima, TotalElektra, KR Elektrotechnieken, Marcon Totaalservice, Eco Energy Service en KlimaPlan Klimaattechniek. In 2005 is TotalKlima opgericht en al snel na de start groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de vastgoedwereld. TotalKlima wilde graag één aanspreekpunt zijn bij renovaties en nieuwbouw van commerciële gebouwen en daarom werd al snel TotalElektra opgericht. In 2010 en 2011 werden Marcon Totaalservice en Eco Energy Service toegevoegd en in 2017 en 2018 werden KR Elektrotechnieken en KlimaPlan Klimaattechniek toegevoegd. Iedere onderneming binnen de groep beschikt over specialistische expertise op het gebied van techniek.

Wanneer u voor de Totaal Techniek Groep kiest, kiest u voor snelheid, service en kwaliteit. Door de groep van bedrijven die nauw bij elkaar betrokken zijn en de platte structuur van de Totaal Techniek Groep, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Snelheid in combinatie met kwaliteit zijn bij ons de belangrijkste kernwaarden.

Bij de Totaal Techniek Groep staat de opdrachtgever centraal. Een goede afstemming en communicatie met de opdrachtgevers staat bij de Totaal Techniek Groep hoog in het vaandel. Onze focus is gericht op continuïteit en lange termijn.

Duurzaamheid wordt maatschappelijk steeds belangrijker. De Totaal Techniek Groep gaat hierin mee. Zo kunnen we onder andere LEED en BREEAM gecertificeerd voor u bouwen.

U kunt de Totaal Techniek Groep inschakelen voor het compleet renoveren van uw pand op klimaat technisch, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied. In iedere onderneming zijn er mogelijkheden tot specialisatie en ontwikkeling. De Totaal Techniek Groep biedt u een uitstekende 24/7 service en zal met u afspraken maken over het onderhoud. Met de Totaal Techniek Groep haalt u een daadkrachtige, financieel solide en betrouwbare partner in huis.