In 2021 voeren wij in opdracht van IV-groep het preventief en correctief onderhoud uit aan de Waarderweg 40 te Haarlem. Wij voeren het onderhoud uit aan de werktuigkundige installaties.

Technisch beheer, onderhoud en service

Het preventief onderhoud omvat het in goede staat houden van de installaties door middel van inspectie, controle, beproeving, doorsmeren en afstellen. Het omvat tevens het bijregelen van de installatiedelen zodat deze optimaal blijven functioneren en storingen worden voorkomen. Mochten er onverhoopt toch storingen optreden dan vindt het correctief onderhoud plaats.

Plan van Aanpak

Voorafgaand aan het onderhoud wordt er een plan van aanpak opgesteld. Er wordt een nulmeting gedaan door middel van een statusbepaling en de onderhoudsstrategie wordt in samenspraak met de opdrachtgever vastgesteld. Aan de hand hiervan wordt een onderhoudsjaarplan opgesteld en een meerjarenonderhoudsplan. Wij werken met een vast onderhoudsteam bestaande uit contractbeheerder, werkvoorbereider, onderhoudsmonteur en een servicemonteur. Er worden vaste momenten vastgesteld waarbij voortgangsoverleg is tussen beheerder, gebruiker en Eco Energy Service. Wij zorgen ervoor dat er pro-actief verbeterpunten worden aangereikt op het gebied van continuïteit, verbruik en duurzaamheid. We leveren aan het einde van het jaar een jaarrapportage waarbij het afgelopen jaar wordt geëvalueerd en dat als leidraad gebruikt kan worden om de strategie te bepalen voor het nieuwe contractjaar. De servicedesk staat 24/7 ter beschikking.

 

Wij hebben per 1 juli 2021 de verantwoordelijkheid voor het technisch beheer, onderhoud en service voor de werktuigkundige en elektrotechnische installaties in parkeergarage Museum Quarter te Amsterdam.

Parkeergarage Museum Quarter is mooi centraal gelegen in het museumkwartier net buiten de grachtengordel van Amsterdam. Deze parkeergarage ligt op loopafstand van het Museumplein met het van Gogh museum, het Rijksmuseum, het Concertgebouw en het Stedelijk Museum Amsterdam. Dankzij de centrale ligging kun je vanuit deze parkeergarage een groot deel van Amsterdam gaan verkennen. Op 5 minuten lopen ligt de OV-halte Museumplein, waar je de tram kunt nemen richting het Centraal Station van Amsterdam. Onderweg kun je uitstappen voor interessante bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Leidseplein, de Keizersgracht en de Dam met het Koninklijk Paleis.

Technisch beheer, onderhoud en service

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat Totaal Techniek Groep vanaf 2021 het technisch beheer, onderhoud en service verzorgt van de werktuigbouwkundige installaties en de brandmeldinstallaties. Atlas Arena Amsterdam dat in totaal 76.500 m2 kantoorruimte heeft en een ondergrondse parkeergarage, huisvest meerdere huurders.

Atlas ArenA Amsterdam

De architectuur van de vijf oorspronkelijke gebouwen – welke zijn vernoemd naar de continenten -, het ‘Courtyard by Marriott’ hotel, de vele functionaliteiten en services en de parkachtige omgeving, geven de 4.500 werknemers die Atlas ArenA Amsterdam normaliter dagelijks bevolken, het gevoel te werken op een campus van internationale allure. Op de Atlas ArenA Amsterdam “campus” komen alle denkbare functies samen dankzij de vele voorzieningen, zoals een trendy horecapaviljoen ,‘crossfit’ sportschool, bedrijfsrestaurant, kinderdagverblijf en de mogelijkheid tot tal van personal convenience services.

Atlas Arena Amsterdam ligt op een uitstekende locatie. Dichtbij vrijwel alle snelwegen rondom Amsterdam en pal naast het moderne NS station Bijlmer ArenA. Op een steenworp afstand van de Atlas Arena zijn onder andere de Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Amsterdam ArenA gevestigd. Ook de hoogwaardige kantoorruimte, de uitstekende bereikbaarheid zowel per auto als openbaar vervoer, de ruime parkeernorm en hoge score in termen van duurzaamheid, maken Atlas ArenA Amsterdam tot een gewilde vestigingslocatie. 

Duurzaamheid 

Voor Atlas ArenA Amsterdam is duurzaamheid een belangrijk thema en dat is waar Totaal Techniek Groep en Atlas ArenA Amsterdam elkaar ontmoeten. Totaal Techniek Groep heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij alles wat we doen is duurzaamheid en comfort de basis. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste, duurzaamste technieken en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving over de maatregelen die in de komende jaren genomen zullen worden, zodat wij uw vastgoed nu klaar kunnen maken voor de toekomst. In de gebouwen van Atlas Arena Amsterdam is voldaan aan de meest moderne eisen door gebruik te maken van de allernieuwste technieken, waarbij steeds is gezocht naar duurzame oplossingen.

Technisch beheer, onderhoud en service

In 2021 hebben wij een onderhoudscontract afgesloten met onze opdrachtgever Square Four voor de Millennium Tower aan de Radarweg 29 te Amsterdam. Kantoorgebouw Millennium Tower maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2019 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Wij voeren in dit gebouw het technisch beheer, onderhoud en service uit aan alle gebouwgebonden technische installaties.

Millennium Tower Amsterdam

Deze multi-tenant locatie telt 24 verdiepingen met een gezamenlijk vloeroppervlak van ruim 40.000 m2, waar grote huurders als o.a. Reed Elsevier en het UWV huisvesten. Met een hoogte van bijna 100 meter is het één van de hoogste gebouwen van Amsterdam. Het gebouw beschikt over tal van voorzieningen zoals een full-serviced receptiebalie, bakery café, bedrijfsrestaurant, meeting center en een gym. Millennium Tower beschikt over een energielabel A.

De Millennium Tower Amsterdam is een ‘Landmark’ in Amsterdam, gelegen op het kruispunt van de ringweg A10 en de nieuwe Westrandweg A5 in het gebied Sloterdijk. Doordat Millennium Tower op het knooppunt van deze verbindingen ligt is het een geweldige zicht­locatie. Binnen het gebied Sloterdijk Amsterdam zijn diverse ontwikkelingen en initiatieven in gang gezet die de dynamiek en de aantrekkelijkheid van dit gebied enorm hebben versterkt. Op loop­afstand bevindt zich Station Sloterdijk.

 

Technisch beheer, onderhoud en service

Met onze opdrachtgever hebben wij een onderhoudscontract afgesloten voor Handelsplein 181 te Rotterdam. Vanaf 1 januari 2021 voeren wij hier het technisch beheer, onderhoud en service uit. Het Entrepotgebouw met vier verdiepingen telt 31.000 m2.

Het Entrepotgebouw

Het monumentale Entrepotgebouw – voorheen ‘De Vijf Werelddelen’: ooit het modernste pakhuis ter wereld, nu een hippe verzamelplaats voor entrepreneurs, horeca-ondernemers en retailers. Door een succesvolle herontwikkeling is Kop van Zuid-Entrepot omgetoverd tot een sfeervolle woon-, werk- en cultuurwijk die het noorden en zuiden van Rotterdam verbindt. Met een sterke supermarktformule, sportschool, co-working concept, een diversiteit aan horecagelegenheden, een levendige boulevard en een jachthaven voor de deur bruist het altijd in het historische doch moderne Entrepotgebouw. De ligging in de snel ontwikkelende wijk Kop van Zuid-Entrepot in het centrum van Rotterdam is gerust excellent te noemen.

Rijksmonument

Het entrepotgebouw is een rijksmonument en heeft historische waarde. Totaal Techniek Groep heeft jarenlange ervaring met monumentale panden en is hierdoor een zeer geschikte onderhoudspartij op deze locatie.

Sinds 2018 mogen wij op dit object het technisch beheer, onderhoud en service uitvoeren. Het pand heeft een bruto vloeroppervlakte van 110.000m2 en een netto verhuurbaar oppervlak van 57.000 m2 kantoorruimte. In dit kantoorgebouw bevindt zich ook een vitaliteitscentrum. Het vitaliteitscentrum is een high-end centrum met onder andere een sportzaal, groepsruimte en funzone. In het centrum worden ook fysiotherapeuten gehuisvest. Er zijn rustruimtes en gebed- en kolfruimtes. Er is een ondergrondse parkeergarage aanwezig.

Dit gebouw is een echte blikvanger op één van de beste zichtlocaties van Nederland, namelijk langs de A9 richting Airport Schiphol. De gevels kenmerken zich door verschillende bogen en zwevende vinnen en maakt het hierdoor een bijzondere verschijning.

 

 

Technisch beheer, onderhoud en service

Op deze locatie voeren wij in opdracht van eigenaar Kroonenberg Groep al sinds jaar en dag het technisch beheer, onderhoud en service uit. Het winkelcentrum heeft 27.000 m2 vloeroppervlakte, zo’n 90 winkels en restaurants en een ondergrondse parkeergarage.

Een winkelcentrum met internationale allure

Het winkelcentrum gelegen aan de Van Leijenburghlaan is een winkelcentrum met internationale allure. Het is een plek waar het behalve schoon en veilig is, ook fijn is om te vertoeven. Het centrum biedt meer dan winkelen alleen. In dit winkelcentrum staat comfort voor winkeliers én bezoekers op de eerste plaats. Met zijn ondergrondse parkeergarage is het winkelcentrum makkelijk te bereiken en het ziet er door zijn restaurants en winkels die aan de buitenkant zijn gevestigd uitnodigend uit.