Project

Onderhoud 11.000 m2


Opdrachtgever

Uitgevoerd door

Nadat we hier als externe partij verschillende omstandigheden naar alle tevredenheid hadden opgelost, hebben we als gevolg hiervan het volledige onderhoudscontract gegund gekregen. Met opdrachtgever Square Four B.V. is het contract gesloten met partijen Handelsplein Property S.A.R.L. en Nexus Real Estate.

Handelsplein

Op steenworp afstand van het Stadshart staat het representatieve kantoorgebouw “Handelsplein”. Dit gebouw is als één van de laatste onderdelen van de omvangrijke “Stadshart ontwikkeling” gerealiseerd en heeft een moderne, hoogwaardige uitstraling. Het kantoorgebouw, gelegen aan het Handelsplein te Amstelveen, bestaat uit drie bouwdelen (A, B en C), ieder voorzien van hoogwaardige kantoorruimtes, met ondersteunende ruimtes waaronder de modern afgewerkte receptie en meerdere vergaderfaciliteiten. Het totale metrage van alle drie de bouwdelen bedraagt ca. 11.463 m² v.v.o. Er is ondergrondse parkeergelegenheid aanwezig.

Onderhoud

Wij hebben de opdracht om aan bouwdelen A en B het preventief en correctief onderhoud uit te voeren aan alle elektrotechnische en werktuigkundige installaties.