Expert in elektrotechniek

TotalElektra ontwerpt, realiseert en onderhoudt elektrotechnische installaties en datanetwerken in onder meer renovatieprojecten, kantoorgebouwen en industrie. Van statig kantoor met nieuw datanetwerk tot imposante fabriekshal – de monteurs van TotalElektra kunnen er uit de voeten.

Vakmanschap in combinatie met kennis van techniek en regelgeving

Het bedrijf combineert puur vakmanschap en handwerk met kennis over de actuele stand van de techniek en regelgeving op elektrotechnisch gebied. TotalElektra verzorgt elke projectfase in eigen beheer, van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering en het onderhoud.

De kracht van TotalElektra is de sterke en compacte organisatie van de backoffice en het grote reservoir aan kennis en ervaring, zowel in het veld als op kantoor. De beschikbare expertise is bedrijfsbreed toegankelijk. Innovatie en de dagelijkse praktijk staan dicht bij elkaar, zeker tijdens de uitvoering van complexe opdrachten is de wisselwerking waardevol.

Kennis is niets zonder communicatie: daarom vervult TotalElektra voorafgaand aan de start van een project een adviesrol die vervolgens soepel overgaat in de uitvoering. Vaste waarden daarbij zijn een goede afstemming over de uitvoeringseisen, de planning en de kosten. Elk project heeft bij TotalElektra een vast aanspreekpunt voor heldere communicatie over de werkzaamheden.

TotalElektra vestigingen

 • Vestiging Amsterdam

  TotalElektra B.V.

  Pietersbergweg 279

  1105 BM Amsterdam

 • Vestiging Veenendaal

  TotalElektra B.V.

  Wiltonstraat 22

  3905 KW Veenendaal

 • Vestiging Gouda

  TotalElektra B.V.

  Tielweg 26

  2803 PK Gouda

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over TotalElektra? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
  H. (Hans) Heerschop

  Contactgegevens

  T + 31(0)20 567 24 00

  E info@total-elektra.nl

  Algemene gegevens

  ING bank: NL91INGB0663591678

  BIC: INGBNL2A

  BTW nr.: NL8183.92.770.B.01

  K.v.K. nr.: 24420374