Zelfs hoogwaardige airconditioning vraagt om onderhoud

Door het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud door goed opgeleide servicetechnici met de juiste competenties worden storingen zoveel mogelijk voorkomen. Indien er tijdens de uitvoering van het onderhoud storingen of gebreken worden geconstateerd, dan worden deze zo mogelijk direct opgelost. Hierdoor worden extra kosten veelal voorkomen en is er minder overlast.
KlimaPlan heeft een volledig geautomatiseerd servicebonnen verwerkingssysteem; aan- en afmeldingen van werkzaamheden vinden digitaal plaats.

Alle monteurs zijn uitgerust met tablets waarmee de storing- en onderhoudsrapportages digitaal aangemaakt en verwerkt worden. Deze rapportages worden, zodra de monteur het rapport laat aftekenen en het werk gereed meldt direct zichtbaar in het digitale platform.

Voordelen van onze service & onderhoud

  • Ook uw bestaande apparatuur in onderhoud
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Nu nog completer dienstpakket
  • Verlengde garantie op apparatuur met een onderhoudsplan
  • Diverse periodieke service oplossingen

Service Data Systeem

Om ervoor te zorgen dat wij zeer efficiënt kunnen optreden wanneer er toch iets gebeurt met uw apparatuur heeft Klimaplan een zeer doordacht Service Data Systeem in huis. Wij kunnen uw systemen desgewenst op afstand 24/7 monitoren en hierdoor gebreken vroegtijdig opsporen.

Serviceovereenkomst

Klimaplan Klimaattechniek biedt u ook de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten, waarbij de apparatuur periodiek wordt nagekeken, schoongemaakt en eventueel direct gerepareerd. Dit verlengt de levensduur van uw apparatuur en voorkomt onnodige storingen en houdt bovendien uw energiekosten laag. Indien er zich toch tussentijds een probleem mocht voordoen, dan kan dit dankzij de compleet ingerichte servicebussen meestal direct verholpen worden.

Meer weten over onze service & onderhoud?
Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze service of onderhoud? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met een van onze adviseurs.
Nick Martens
Contactinformatie
KlimaPlan Klimaattechniek B.V.
De Corridor 12-S
3621 ZB Breukelen
T +31 (0)85 064 62 60
E info@klimaplan.nl