Onopvallend aanwezig

Deze cassette airconditioningsystemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn in het plafond. Door het compacte en slanke ontwerp neemt het plafondmodel een minimum aan ruimte in beslag.

De reikwijdte van de brede luchtstroom is groot genoeg om er zeker van te zijn dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt. De luchtstroom van het bewegende uitblaasrooster kan zowel in op/neer als in recht/links richting worden ingesteld door middel van de afstandsbediening.

De eenvoudige te bedienen afstandsbediening kan zowel op de muur geplaatst worden of als losse infrarode bediening gebruikt worden.

Plafond onderbouw model airco is geschikt voor:

 • Woonkamers, slaapkamers en werkkamers
 • Kantoor- en vergaderruimtes
 • Winkels en horeca
 • Fitnesszalen en showrooms

Vraag direct offerte aan

Vraag direct offerte aan voor uw airconditioning. Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs. Vraag hier offerte aan.

Meer weten over plafond onderbouw modellen airco’s?
Neem contact met ons op

Heeft u vragen over plafond onderbouw modellen airco’s? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs.
  Nick Martens
  Contactinformatie
  KlimaPlan Klimaattechniek B.V.
  De Corridor 12-S
  3621 ZB Breukelen
  T +31 (0)85 064 62 60
  E info@klimaplan.nl