Goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekend design

Onze designwandmodellen worden internationaal erkend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en het uitstekende design. Met zoveel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, zult u altijd het juiste systeem vinden.

Onze wandmodellen zijn lichte en compacte units die aan de wand worden gemonteerd. Hierdoor houdt u alle ruimte vrij voor uw inrichting. De designwandmodellen worden veelal toegepast voor onder andere kantoren, slaapkamers, wacht- en praktijkruimtes.

Voordelen designmodellen airco’s:

 • Zeer compact qua afmetingen,
 • Heeft een minimum aan ruimte nodig,
 • De krachtige koel en verwarmingscapaciteit en de comfortabele luchtstroom zorgen voor een geleidelijke klimatisering van de ruimte,
 • De infrarode bediening is voorzien van diverse optietoetsen voor een éénvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.
 • Wifi bediening op afstand via de smartphone

Vraag direct offerte aan

Vraag direct offerte aan voor uw airconditioning. Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs. Vraag hier offerte aan.

Meer weten over designmodellen airco’s?
Neem contact met ons op

Heeft u vragen over designmodellen airco’s? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs.
  Nick Martens
  Contactinformatie
  KlimaPlan Klimaattechniek B.V.
  De Corridor 12-S
  3621 ZB Breukelen
  T +31 (0)85 064 62 60
  E info@klimaplan.nl