Een energiezuinige oplossing voor het hart van uw organisatie

Steeds meer bedrijven worden steeds meer afhankelijk van hun computer- c.q. serverruimte. De computerruimte vormt veelal het hart van een organisatie. Wij kunnen u perfect adviseren op het gebied van de juiste energiezuinige oplossing voor uw ruimte(s).

In computer- en serverruimten is de slechte werking van computers en apparatuur vaak het gevolg van geen of een niet toereikend airconditioning systeem. Gevoelige apparatuur functioneert uitsluitend bij de juiste temperatuur en de juiste vochtigheidsgraad.

Voordelen

 • Precisie airconditioner ontworpen om 24 uur/dag en 7 dagen/week te kunnen functioneren.
 • Temperatuur als de relatieve vochtigheid in de ruimte op een constant niveau worden gehouden.

Vraag direct offerte aan

Vraag direct offerte aan voor uw airconditioning. Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs. Vraag hier offerte aan.

Airco voor kleine computer- en serverruimtes

Voor het conditioneren van kleine computer- serverruimtes met een hoge interne warmtelast, worden veelal luchtgekoelde splitsystemen toegepast. Deze systemen zij echter ontwikkeld voor toepassing in comfortinstallaties. Een zeker deel van de koelcapaciteit is de zogenaamde latente capaciteit (=ontvochtigen). Voor kleine computer- serverruimtes is het belangrijk om een installatie te plaatsen met een zo klein mogelijk lattent aandeel. In de praktijk betekent dit dat de binnenunit 1 of 2 capaciteitstrappen groter moet zijn dan de buitenunit.

Airconditioning voor grote computerruimtes

Close control airconditioners voor grote computerruimtes die speciaal ontworpen zijn waar voornamelijk voelbaar vermogen benodigd is en waarbij de temperatuur, relatieve vochtigheid en stoffiltering binnen nauwgezette grenzen moet worden gehouden. Een microprocessorregeling is speciaal ontworpen voor het regelen van de gewenste ruimtecondities, waarbij het mogelijk is om te communiceren met een extern systeem. De buitenopgestelde condensor is voorzien van een winterregeling voor een gegarandeerde koeling bij lage buitentemperaturen.

Meer weten over computerruimte airco’s?
Neem contact met ons op

Heeft u vragen over computerruimte airco’s? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs.
  Nick Martens
  Contactinformatie
  KlimaPlan Klimaattechniek B.V.
  De Corridor 12-S
  3621 ZB Breukelen
  T +31 (0)85 064 62 60
  E info@klimaplan.nl