Airconditioning en ventilatie voor in uw woning

Onderzoek wijst uit dat ons welzijn positief beïnvloed wordt door een aangenaam binnenklimaat. Airconditioning & ventilatie is daarom niet alleen een luxe, maar veelal ook een noodzaak. Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehaaglijk gevoel te maken hebben met temperatuur en te weinig verse lucht. Door te hoge temperaturen en te weinig verse lucht vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent.

Een gezond binnenklimaat

Goed ventileren en binnenshuis de lucht zuiveren zijn erg belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd, dat ventilatie er vaak bij inschiet. Zonde, want dat gaat ten koste van uw gezondheid. Wij bieden de beste klimaatoplossingen, of het nu gaat om lucht verkoelen, verwarmen of zuiveren. Neemt u gerust contact op en laat u door ons vrijblijvend adviseren.

Vraag onze adviseurs ook naar onze intelligente besturingssystemen.

 

Vraag direct offerte aan

Vraag direct offerte aan voor uw airconditioning. Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs. Vraag hier offerte aan.

Energiezuinig en duurzaam

Gezonde lucht en een prettig klimaat zijn belangrijk voor het welzijn van mensen. Met onze concepten realiseert u een aangenaam binnenklimaat op een energiezuinige en duurzamer manier.

Airconditioning voor in de woonkamer

De zomers in ons land hebben bewezen dat de warme dagen steeds vaker zorgen voor een broeierig klimaat. Onze warmtepomp airconditioners kunnen uw woonkamer in een handomdraai koelen of verwarmen en zorgen dan ook voor een heerlijk leefklimaat.

Airconditioning voor in de slaapkamer

Wakker liggen van de airco is allang geen issue meer. Met de stilste airco ter wereld hoort u niets meer maar bent u wel verzekerd van een goede nachtrust.

Airconditioning voor in uw werkkamer

Werken en concentreren in een ruimte met een te warme of te koude temperatuur is niet bevorderlijk voor de concentratie en het werkplezier. Met onze energiezuinige warmtepomp oplossingen creëert u in een handomdraai een comfortabel werkklimaat.

Overzicht van onze airco modellen

Van mobiele airco’s tot luxe design airconditioning. Ons assortiment kenmerkt zich door de vele modellen en uitvoeringen en biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Belangrijk voor uw keuze is onder meer de vraag of u één (single-split) of meerdere ruimtes (multi-split, VRF) wilt koelen en of u deze ruimte(s) ook wilt verwarmen en/of wilt reinigen. Kijk voor meer info bij onze airco modellen.

Meer weten over airconditioning en ventilatie voor in uw woning?
Neem contact met ons op

Heeft u vragen over over airconditioning en ventilatie voor in uw woning? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs.
  Nick Martens
  Contactinformatie
  KlimaPlan Klimaattechniek B.V.
  De Corridor 12-S
  3621 ZB Breukelen
  T +31 (0)85 064 62 60
  E info@klimaplan.nl