Een aangenaam binnenklimaat

Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat. Airconditioning & ventilatie is daarom niet alleen een luxe, maar veelal ook een noodzaak.

Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehaaglijk gevoel te maken hebben met temperatuur en te weinig verse lucht. Door te hoge temperaturen en te weinig verse lucht vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent.

Energiezuinig en duurzaam

Gezonde lucht en een prettig klimaat zijn belangrijk voor het welzijn van mensen. Met onze concepten realiseert u een aangenaam binnenklimaat op een energiezuinige en duurzamer manier.

Uitstekende partner in airconditioning & ventilatie

KlimaPlan Klimaattechniek is de juiste partner om voor uw kantoor-, gebouw- of woonomgeving het meest optimale systeem te leveren en te installeren. Kijk voor meer info bij onze airco modellen.

Ook voor particulieren; van mobiele airco’s tot luxe design airconditioning

Klimaplan heeft uitstekende oplossingen voor in uw woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Ons assortiment kenmerkt zich door de vele modellen en uitvoeringen en biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Belangrijk voor uw keuze is onder meer de vraag of u één (single-split) of meerdere ruimtes (multi-split, VRF) wilt koelen en of u deze ruimte(s) ook wilt verwarmen en/of wilt reinigen. Kijk voor meer info bij onze airco modellen of bij airconditioning voor particulieren.

Meer weten over airconditioning & ventilatie?
Neem contact met ons op

Heeft u vragen over airconditioning en/of ventilatie? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs.
Nick Martens
Contactinformatie
KlimaPlan Klimaattechniek B.V.
De Corridor 12-S
3621 ZB Breukelen
T +31 (0)85 064 62 60
E info@klimaplan.nl