Partner in klimaattechniek & airconditioning

KlimaPlan Klimaattechniek is gespecialiseerd in klimaattechniek & airconditioning en actief binnen diverse sectoren: van kantoorpanden, scholen, hotels, sport en gezondheidszorg tot en met de particuliere markt. Kortom, overal waar behoefte is aan een goed klimaat.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften creëren we een totaaloplossing. Deze totaaloplossing is precies toegesneden op het gebouw, de mensen en de omstandigheden. Geen enkele oplossing is dan ook gelijk. Van een kleine airco tot en met een ventilatiesysteem, VRF systeem, warmtepomp of een koudwatermachine. Niets is ons vreemd. Op vele van onze systemen is subsidie te verkrijgen; wij voorzien u graag van informatie hierover.

Een systeem op maat

Ons doel is om een systeem op maat te leveren door middel van een duidelijk advies, een goed ontwerp en een snelle en vakkundige installatie. Een systeem op maat houdt tevens in: een snelle service en een uniek garantie- en onderhoudsplan.

Klimaplan Klimaattechniek vestigingen

 • Vestiging Breukelen

  KlimaPlan Klimaattechniek B.V.

  De Corridor 12-S

  3621 ZB Breukelen

Meer weten over airconditioning & klimaattechniek? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over airconditioning en klimaattechniek? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of diensten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een afspraak met één van onze adviseurs.
  N. (Nick) Martens

  Contactgegevens

  T + 31 (0)85 064 62 60

  E info@klimaplan.nl

  Algemene gegevens

  IBAN: NL79 ABNA 0818982748

  BIC nr.: ABNANL2A

  BTW nr.: NL8586.65.220.B.01

  K.v.K. nr.: 71311645