8 december 2020

Totaal Techniek Groep bestaat 15 jaar

Vijftien jaar geleden werd door Denny Nelemans in een pand in Ravenstein TotalKlima opgericht. Al snel na de start groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de vastgoedwereld. Na enkele jaren verhuisde het bedrijf naar Gouda, waar het nu na een periode in Moordrecht te zijn gevestigd, sinds begin 2020 weer is neergestreken. Om aan de vraag van de klanten te voldoen breidde TotalKlima het dienstenpakket in de eerste vijf jaar stevig uit. TotalElektra werd opgericht en Marcon Totaalservice werd aangetrokken. Vervolgens begon rond 2008 de crisis, maar gelukkig bleef TotalKlima door een uitstekende visie en gezonde bedrijfsvoering tegen de crisis in alleen maar groeien. TotalKlima dekte de lading niet meer voor al deze bedrijven en daarom werd in 2015 Totaal Techniek Groep in het leven geroepen.

Totale controle binnen handbereik

Tegenwoordig bestaat Totaal Techniek Groep uit de succesvolle bedrijven TotalKlima, TotalElektra, KR Elektrotechnieken, Eco Energy Service, Marcon Totaalservice en KlimaPlan Klimaattechniek met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Gouda, Veenendaal, Arnhem en Breukelen. Momenteel zijn er 150 medewerkers werkzaam. Hiermee is Totaal Techniek Groep één aanspreekpunt voor zijn opdrachtgevers en kunt u terecht voor uw technische service, onderhoud en beheer. Totaal Techniek Groep is een specialist in renovatieprojecten voor uw commerciële vastgoed.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij met een belangrijke groep van opdrachtgevers samen mogen werken aan veel mooie projecten. Wij zijn hier dankbaar voor en hopen dit in de komende jaren met jullie voort te kunnen zetten.