16 maart 2021

Op initiatief van de Kroonenberg Groep hebben wij de sponsoring voor de Voedselbank te Amsterdam weer met drie jaar verlengd. Drie jaar geleden startte de Kroonenberg Groep het initiatief om een leasecontract te sluiten voor 2 gekoelde bussen om verse producten bij hun leveranciers op te halen. Toen ons drie jaar geleden werd gevraagd om dit initiatief te steunen moest Denny Nelemans, algemeen directeur Totaal Techniek Groep, hier geen seconde over nadenken.

Voor de komende drie jaar is er een nieuw leasecontract gesloten. De komende drie jaar rijdt de Voedselbank te Amsterdam langs de leveranciers met een nieuwe Volkswagen Crafter met laadklep. Hiermee voorzien ze inmiddels ruim 4.500 Amsterdammers, waaronder 1650 kinderen van een voedselpakket. Aangezien de Corona-crisis ook bij de Voedselbank er stevig inhakt is dit inmiddels een flinke uitdaging geworden. Sinds het begin van de crisis hebben ze de werkwijze fors moeten aanpassen. Alle hulp van particulieren en bedrijven is daarom hard nodig. De nieuwe bus levert dan ook een belangrijke bijdrage in de totstandkoming van de voedselpakketten.

Totaal Techniek Groep vindt het niet meer dan logisch dit initiatief te ondersteunen. Juist in deze tijd is het belangrijk elkaar te helpen.