Onze bedrijven

De Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Door de groep van bedrijven die nauw bij elkaar betrokken zijn en de platte structuur van de Totaal Techniek Groep, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Snelheid in combinatie met kwaliteit zijn bij ons de belangrijkste kernwaarden.

TotalKlima

TotalKlima zorgt voor een optimale luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in kantoorpanden en winkels. Door middel van voldoende frisse lucht en genoeg daglicht creëert u de beste omstandigheden voor uw werknemers en blijven zij de hele dag door productief.

Naar de TotalKlima website

TotalElektra

TotalElektra ontwerpt, realiseert en onderhoudt elektrotechnische installaties en datanetwerken in onder meer renovatieprojecten, kantoorgebouwen en industrie. Van statig kantoor met nieuw datanetwerk tot imposante fabriekshal – de monteurs van TotalElektra kunnen er uit de voeten.

Naar de TotalElektra website

Marcon Totaalservice

Marcon Totaalservice levert al ruim 35 jaar alle mogelijke oplossingen voor het beheersen van het werkklimaat. Marcon Totaalservice is een specialist als het gaat om (gecompliceerde) klimaatinstallaties voor kantoren, industrie, overheid en hotels, waarbij de focus ligt op directe expansiesystemen (DX), zoals diverse split airconditioning systemen, VRF-systemen en warmtepompen.

Naar de Marcon Totaalservice website

Eco Energy Service

Eco Energy Service voorziet in het onderhoud van de technische installaties van uw commercieel vastgoed. Wij nemen u op professionele wijze het werk uit handen met betrekking tot het beheren van uw vastgoed.  Samen met u streven wij naar en zo gunstig mogelijk energielabel voor uw pand. Wij zoeken dus altijd de beste klimaatoplossing met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Naar de Eco Energy Service website